Aquí us responem les preguntes més freqüents:

La instal·lació s'ha de reservar a través del correu electrònic de la pista coberta, que és el següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Si t'has deixat unes bambes o qualsevol altre material personal, has de contactar amb les instal·lacions a través del telèfon: 93 748 42 66, o enviant un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A la Pista Coberta sí hi ha vestuaris, però de grups.

La Pista Coberta és per a atletes federats i entitats federades i grups.

Es troben bonificats amb un 50% del pagament:

a) Els centres escolars i centres de formació de Sabadell, sempre que sigui activitat esportiva de dilluns a divendres en horari lectiu. Es demana que la utilització formi part de l'activitat ordinària del centre educatiu i, en el cas de cobrar un preu per a la realització de l'activitat, aquest sigui, segons declaració responsable, per cobrir en exclusiva el cost de la pròpia activitat.

b) Les entitats i associacions de Sabadell sense afany de lucre, inscrites al Registre Municipal d'Entitats, si fan activitat esportiva i és d'interès general, i, en el cas de cobrar un preu per a la realització de l'activitat, aquest sigui, segons declaració responsable, per cobrir en exclusiva el cost de la pròpia activitat i prèvia presentació d'un projecte on presenti un pressupost detallat de l'activitat amb ingressos i costos.

S'aplicarà un 10% de descompte per aquells lloguers d'un mínim de 5 dies o mitges jornades consecutives. Cada 5 dies addicionals s'aplicarà un 10% de descompte, fins a acumular un màxim del 30%, corresponent a aquells lloguers de 15 dies o mitges jornades consecutives en endavant.

S'aplicarà un 10% de descompte pels lloguers de sales de més de dues hores diàries.

S'aplicarà un 10% de descompte pels lloguers de grups de 8 atletes federats o més.

Es troben exempts o bonificats de pagament les entitats, clubs, col·lectius o organitzacions de la ciutat que promoguin l'atletisme a la ciutat comptant amb categories escolars de formació i atletes federats i de conformitat amb el conveni de col·laboració en l'ús que es formalitzi amb elles. Així mateix, es podran establir bonificacions amb federacions esportives, centres d'alt rendiment i entitats esportives mitjançant convenis de col·laboració.